Doorgaan naar inhoud
Zoeken
Waar bent u naar op zoek?
Bekijk onze veelgestelde vragen.
Menu

Beter door samen

Icare Thuisbegeleiding is onderdeel van Espria. Espria is een netwerk van zorgorganisaties en biedt meerwaarde voor cliënten en medewerkers van de zorgorganisaties door samen te werken. Samenwerken aan zorg voor de toekomst, voor de gezondheid van mensen in een zorgzame samenleving. Ouderenzorg, wijkverpleging, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, jeugdgezondheidszorg, zorg nabij en informele zorg. Samen maken we de zorg elke dag iets beter. 

Espria is in diverse regio's in een groot deel van Nederland vertegenwoordigd. Zo zijn we gezamenlijk in staat om onderling en met andere netwerkpartners, te zoeken naar verbinding om te kijken waar we kwaliteit van leven voor mensen kunnen verbeteren. Én hoe we ons kunnen onderscheiden als werkgever.

Icare Thuisbegeleiding is onderdeel van Espria

Espria staat voor het versterken van weerbaarheid

Vanuit de missie ‘Weerbaarheid van mensen versterken’ biedt Espria wonen, service, zorg en begeleiding in heel Nederland. Espria staat dicht bij haar cliënten. Dit zijn mensen van alle leeftijden met een beperking of een behoefte aan ondersteuning. Espria faciliteert zodanig dat deze groep zelf de regie over hun eigen leven kan houden en zodoende onderdeel van de samenleving blijft.

Espria wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, die op haar beurt weer onder toezicht staat van de Raad van Commissarissen. Naast Icare Thuisbegeleiding, Icare Jeugdgezondheidszorg en Icare Verpleging & Verzorging maken onder andere De Trans, Evean, Zorggroep Meander, GGZ-Drenthe en Altide ook deel uit van het concern Espria.